Online School
Регистрирани потребители: 22559
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Как да се справим с целулита и проблемите с фигурата

През 2011 г. Elancyl празнува своя 40-ти рожден ден. Дълъг период на усъвършенстване и градене на доверие към марката и продуктите. След тези години, на проучвания и трупане на опит, експертите, разработили серията имат да ви кажат доста неща. Вижте съветите им. Проследете резултатите и изпробвайте...

 

Кога е най-ефикасно да правим упражнения?

Всяка жена, на моменти, е обхваната от паника, че е напълняла. На вас сигурно също ви се е случвало? Целулитът се е появил изведнъж или пък внезапно е започнал да личи твърде много. Имате коремче. Бедрата ви са твърде пълни. Ханшът и задните части изобщо не искате да ги поглеждате…Естествено веднага решавате да вземете крути мерки. Минавате на жестока диета. Купувате си карта за фитнес и дори се опитвате да ходите редовно, или пък правите различни упражнения вкъщи. Паниката никога не е била добър съветник. Хаотичните физически активности нямат ефект. За да имат резултат, полаганите от вас усилия трябва да са свързани с това, от което наистина има нужда тялото ви в различните части на деня. Организирайте програмата си така, че да можете да правите упражнения два или три пъти седмично. Възможност за това имате цели три пъти дневно. Най-полезни са упражненията, които правите сутрин, след като се събудите и преди закуска. Между 7 и 8 часа. Тогава се повишава секрецията на кортизол, адреналин и норадреналин. Последните два хормона ускоряват обмяната на веществата и помагат на гликогена да се преобразува в глюкоза и да повиши концентрацията й в кръвта. Ако това е твърде рано време за вас, можете да направите тренировката си между 11 и 13:00 часа и то задължително преди да сте се нахранила. Пропуснете ли и тази възможност, остава ви вечерта – между 6 и 7 часа. Отново преди да седнете на масата за хранене. И не се подвеждайте по това, че вечерята е лека. След консумация на храна инсулинът се увеличава и забавя разрушаването на мастните натрупвания. Така цялата ви тренировка се обезсмисля. Помислете кога ще ви е най-удобно, в рамките на тези часове, направете си план и го спазвайте. Не е нужно тренировките да са дълги. 40 минути 2 или 3 пъти седмично са абсолютно достатъчни. Ще видите и усетите резултата за около месец. Спазването на подобен режим ще ви накара да се чувствате по-уверена, дисциплинирана, усмихната и изпълнена с енергия. Това ще ви даде стимул да не спирате да спортувате. Дори леките упражнения, изпълнени в подходящо време, оказват влияние върху външния ви вид. Да изглеждате все по-добре с постоянство и малко усилия – струва си, нали? Най-ефикасно и лесно упражнение за поддържане на фигурата и борба с целулита е бързото ходене – разходки в парка, пазаруване, изложби…бъдете позитивни и използвайте въображение.

Борба с целулита? Когато само козметика не е достатъчна, включваме и антицелулитен масаж.

Activ'Massage Minceur
ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ 40 ГОДИНИ ELANCYL

Вече знаете, че специалната лимитирана серия Activ’Massage се състои от антицелулитен гел, масажна ръкавица и видео инструкции за масаж. Разказахме ви накратко какви са съставките на гела и след колко време можете да очаквате резултат. Днес искаме да насочим вниманието ви към масажа. Той е създаден специално за Elancyl от професионален кинезитерапевт и е много важна част от борбата ви с целулита. Изпълнявайки точно инструкциите, вие помагате на кожата да се освободи от излишните токсини и вода, засилвате кръговрата на свободните мастни киселини и така подобрявате изгарянето им. Масажът е много лесен и ще ви отнема не повече от 10 минути на ден. Прави се на два етапа. Първият протича в банята. Подготвяте кожата на крака като я обливате 10 секунди с топла вода. Така активирате микроциркулацията. После масажирате с кръгови движения вътрешната страна на бедрата. Правите го 4 – 5 пъти и след това отделяте внимание на външната им страна и задните части. Тях масажирате първо с кръгови движения, след това вертикално – надолу и нагоре. Продължавате с дрениране, т. е. извършвате движения – с лек натиск, отзад напред по цялата дължина на крака до коляното. Остават ви само проблемните зони. Дренирате ги с големи кръгови движения първо по посока на часовниковата стрелка, а после на обратната страна. Така завършва първият етап. Довършвате масажа след като излезете от банята и се изсушите. Обхващате крака над коляното с две ръце и като натискате леко, изтегляте кожата нагоре. Външната страна на бедрата и седалището освобождавате от натрупаните токсини, като усуквате кожата с кръгови движения. После я зареждате с кислород. Хващате я с ръце и така се получава гънка. Придвижвате тази гънка нагоре и надолу по крака. Остават ви само още две движения. Първо поставяте ръце перпендикулярно на бедрото и придвижвате кожата от външната към вътрешната страна. След това масажирате вътрешната страна с длан, отгоре надолу, като натискате леко. Това е. 10 минути на ден в продължение на 4 седмици. После спокойно можете да се похвалите на приятелките си, че сте елиминирала целулита само за няколко часа.

Разбира се, както масажът помага на антицелулитния гел да свърши своята работа, така и вие трябва да помогнете на него. Как ли? Като проявите постоянство и не прекалявате с газираните напитки и тежките храни. И най-важното – задължително си мислете колко сте красива, докато се масажирате.

OFFENSIVE CELLULITE 14 дни

Гелообразната текстура на Offensive Cellulite 14 дни попива моментално в кожата, като я хидратира перфектно и позволява незабавно да се облечете. По-гъвкава и еластична, кожата Ви преоткрива комфорта и мекотата си. Нежният женствен парфюм с жасмин, роза и мента завършва цялостното удоволствие от употребата на Offensive Cellulite 14 дни.

ИНОВАЦИЯ „АНТИ ЦЕЛУЛИТ”: Нова микроразпространяваща система за свръх активирана ефикасност
Неговото трио от отслабващи активни съставки (кофеин, флоридзин, ксантоксилин) умножава действието си благодарение на новата система за физиологична микро- дифузия. Тя улеснява проникването, насочването и ефикасността на активните съставки в сърцевината на адипоцитите, като по този начин оптимизира тяхното двойно действие на разграждане и анти-складиране на мазнините. Ефикасността на Offencive Cellulite 14 дни е свръх активирана.

ИНОВАЦИЯ „СТЯГАНЕ И ЕЛАСТИЧНОСТ”: Нов извайващ уникален и неповторим комплекс на база бръшлян
Offencive Cellulite 14 дни е снабден с нов извайващ комплекс от бръшлян, съставка избрана заради стимулиращия си ефект върху синтеза на еластин и колаген. Придружен от анти-гликиращото действие на HMC и дрениращите свойства на растението Миши-уши, този комплекс структурира тъканите и извайва кожата.

ИНОВАЦИЯ „АНТИ-РЕЦИДИВИ”: Намалява появата на нови мастни клетки и по този начин предотвратява рецидивите
ELANCYL демонстрира ново действие срещу рецидивите: ксантоксилинът блокира пре-диференциацията на адипоцитите, възпрепятствайки складирането на нови мастни клетки. Така Offencive Cellulite 14 дни предлага анти-рецидивно действие и поддържа 1 месец отслабващата си ефикасност, предотвратявайки за дълго образуването на целулита. Offencive Cellulite 14 дни е ефикасен през деня и нощта чрез хронопрограмираната си формула: едно нанасяне на ден (сутрин) е достатъчно за 24 часа ефикасност. Флаконът помпа, модерен и елегантен, доставя лекия и не лепнещ гел-крем за лесно и приятно нанасяне, нежно парфюмиран и оставящ кожата нежна, гъвкава, тонизирана и по-хидратирана
*.

* Хидратация на повърхностните слоеве на кожата.

Антицелулитна ефикасност

Видима антицелулитна ефикасност, определена от субектите:

Биометрологичен тест осъществен при 30 жени след 28 дни употреба: % на удовлетвореност получен след самооценка.


Снимка 3D на изглаждане на мастните натрупвания

Биометрологичен тест при 20 жени. Определяне на кожния макро релеф чрез 3D изображение.

Анти-рецидивна ефикасност

Измерване на ефикасността анти-рецидиви на 28-я ден (1):

Потребителски тест осъществен при 44 жени, в продължение на 28 дни, след което нанасянията са прекратени в следващите 28 дни.

(1): За да се измери дълготрайната ефикасност на OFFENSIVE CELLULITE 14 дни, интервюираните бяха запитани 14 и 28 дни след прекратяване на нанасянията. По време на последвалия употребата на OFFENSIVE CELLULITE месец, те са били помолени да не използват друг локален продукт за отслабване.Съвети за употреба:

Нанасяйте сутрин върху чиста кожа две дози на всеки участък от тялото (ханш, бедра, задни части), който желаете да третирате.

Поне веднъж седмично ексфолиирайте кожата на тялото за по-добра пенетрация на активните съставки.

 

БИОМЕТРОЛОГИЧЕН ТЕСТ:

(1): % на удовлетвореност получен след 14 дни самооценка по време на биометрологичен тест при 31 жени.
(2): % на удовлетвореност получен след 28 дни самооценка по време на биометрологичен тест при 30 жени.
(3): Поддържане на отслабващата ефикасност. Потребителски тест с 41 човека, 28 дни след спиране на употребата на продукта.

Съвети за употреба:

Нанасяйте сутрин върху чиста кожа две дози на всеки участък от тялото (ханш, бедра, задни части), който желаете да третирате.

Поне веднъж седмично ексфолиирайте кожата на тялото за по-добра пенетрация на активните съставки.

 

За повече информация: http://www.elancyl.bg/index.php


Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Няма добавени коментари за тази статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber