Online School
Регистрирани потребители: 22803
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Моето животинско семейство

Телевизионният канал за деца до предучилищна възраст JimJam кани малчуганите да изследват животинското царство с „Моето животинско семейство“. Всеки епизод потапя зрителите в един ден от живота на различен вид животни, представен от гледната точка на бебето в стадото. Използвайки реални кадри от природата, поредицата споделя как група животни растат, ловуват, спят и играят. Сред тях са лъвове, тигри, делфини, шимпанзета, жаби и много други интересни създания.

Децата ще бъдат запленени от възможността да се докоснат до семейството на всяко животно в дивата природа. Предаването изследва многобройните чудеса на дивия живот на нашата планета, като споделя ценни умения за живота и значението на семейството, в същото време, разбира се, предлага забавление.

Първият епизод ще запознае малките зрители с малкото жирафче – те ще научат къде живее, какво яде, как се движи и защо спи само два часа! Ще видим и бебето делфин, докато плува със семейството си, играе с храната си и скача над повърхността на водата, както и малката зебра, която обича да тича и подскача из саваната, похапва трева и има ярки райета, които я защитават от хищници.

В следващите епизоди на поредицата децата ще опознаят природата заедно с малки лъвчета и тигри, с полярни мечета и маймунки, слончета и много други, което ще запали искрата на любопитството към разнообразния свят около тях и любовта към живите същества.

Животните са много важни за развитието на подрастващите, подпомагайки комуникационните им умения, разбирането на живота и на физическото развитие на създанията. Уменията по математика и рисуване също се развиват, тъй като малчуганите броят петната на животните, запознават се с различните фигури и научават за теглото и бързината. Децата обичат животните и се научават да се грижат за други живи същества и да разбират по-добре ролята на семейството.

Не пропускайте „Моето животинско семейство“ от 7 май по детския телевизионен канал JimJam!


JimJam е телевизионен канал, създаден за деца на възраст между 1 и 6 години и техните родители и възпитатели. След старта си през ноември 2006 г., каналът търпи рязко развитие и вече достига до 50 страни в Европа, Средния Изток, Африка и Азия. JimJam се излъчва на 11 езика и достига до 16 милиона абонати по света. JimJam е идеален помощник в родителските грижи, като създава стимулираща, забавна и сигурна среда за малчуганите.Висококачествената програма на канала представя някои от най-обичаните в света герои от детската телевизия, сред които са „Томас и приятели”, „Строителят Боб”, „Пингу”, „Барни и приятели”, „Анджелина Балерина” и „Пожарникарят Сам”. JimJam предлага и други популярни предавания като „Циркът на малкия Антонио”, „Приключения в градината” и колекцията от приказни истории на Ерик Карл. JimJam е собственост на един от водещите международни дистрибутори на тематични телевизионни канали ChelloZone.

За повече информация: www.jimjam.tv 


Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Няма добавени коментари за тази статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber