Online School
Регистрирани потребители: 22558
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Квантов анализатор – биоскенар

Ново поколение апарат за ранна диагностика на организма
В процеса на непрестанно търсене на здравословен и пълноценен начин на живот ние се сблъскваме с многобройни решения и алтернативи на традиционната медицина. В ерата на технологиите и въвеждането на нови разработки, би било не само полезно, а дори наложително да бъдем адекватни на времето си и да не отричаме навлезлите и доказали се нововъведения.

Квантовият анализатор
Дори и скептиците и крайните привърженици на традиционните методи биват впечатлени от най-иновативната квантова технология за ранна диагностика на организма – квантов анализатор. Теоретически основан върху квантовата медицина, биоскенерът използва различни научни постижения. Основана на широка база данни от клинични случаи, електронната техника отчита и анализира слабото магнитно поле на човешката клетка. Така се установява здравният статус на организма и проблемните зони, в техния най-ранен стадий. Биоскенерът насочва вниманието към първопричината за евентуално болестно състояние. Апаратът измерва повече от 30 основни точки за анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, бял дроб и дихателни пътища, черен дроб, стомах и черва, жлъчка, панкреас, минерална костна плътност, ревматизъм, микроелементи като селен, калций, желязо, цинк и др. Отчита токсините в организма, кръвната захар, мозъчни нерви, гинекология и скрининг на гърда и простата.

Как действа
В забързания модерен начин на живот най-често срещаното извинение, за липсата на профилактика, е недостигът на време и възможности. За минимално кратък период от време, чрез специален сензорен проводник, се получават максимално точни резултати за повече от сто здравни показатели. Отчитайки най-ранните признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите, квантовият анализатор може да улови мутациите дори на единични клетки и да прогнозира болестта. По този начин се дава възможност за предотвратяване на различни хронични заболявания. Високотехнологичният уред интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки. Той е неинвазивен, бърз и сигурен. Неговата ефикасност и ефективност са доказани в международен план.

По-долу са изброени част от анализите, групирани по системи.


Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови функции
Вискозитет на кръвта; Свободен холестерол;  Масти в кръвта; Съдово съпротивление; Съдова еластичност;  Консумация на кръв от миокарда;  Потребност на миокарда от  кръвоснабдяване;  Обем на кръвната перфузия на миокарда; Кислородна консумацията на  миокарда; Ударен обем; Съпротивление на изтласкване в лява камера;  Ефективна помпаща сила на лява камера;  Еластичност на коронарните артерии;  Коронарно перфузионно налягане; Еластичност на церебралните (мозъчни) кръвоносни съдове; Еластичност на кръвоносните съдове в мозъка; Състояние на кръвоснабдяването на мозъчната тъкан.
Функция на стомашно-чревния тракт
Коефициент за секрецията на пепсин; Перисталтична функция на стомаха; Резорбивна функция на стомаха; Перисталтичната функция на тънкото черво и резорбивната функция на тънкото черво;
Функция на черния дроб
Белтъчен метаболизъм; Енергийна продукция; Детоксикираща функция; Жлъчна секреция; Мастно съдържание на  черния дроб.
Функция на жлъчния мехур
Серум глобулин; Общ билирубин; Алкална фосфатаза; Серумни общи жлъчни киселини.
Функция на панкреаса
Инсулин; Панкреасниполипептиди; Глюкагон.
Функции на бъбреците
Определяне дейността на лизозима; Белтък в урината; UreaNitrogen; Пикочна киселина; Уробилиноген.
Функции на белите дробове
Витален капацитет; Тотален белодробен капацитет; Съпротивление на дихателните пътища; Артериално съдържание на кислород  - PaCO2.
Функция на мозъка
Състояние на кръвоснабдяването на мозъчните тъкани; Церебрална артеросклероза;  Мозъчните нерви; Показател за емоционалност и памет.
Заболяване на костите и мускулите
Определяне на протрузията на лумбалния фиброзен пръстен; Степен на сраствания на делновидния мускул на рамото; Ограничение на циркулацията на крайниците.
Минерална плътност на костите
Коефициент на остеокластите; Количество на калциевите загуби; Костна хиперплазия; Остеопорозата и инерална плътност.
Ревматоидно заболяване костите
Степен на цервикална калцификация; Лумбална калцификация; Костна хиперплазия; Остеопороза; Ревматизъм.
Кръвна захар
Коефициент на инсулинова секреция; Кръвната захар; Захар в урината.
Основни физически характеристики
Способност  за реакция; Умствени способности; Дефицит на вода; Хипоксия; PH на кръвта.
Токсини при човека
Тежки метали; Електромагнитни лъчения; Тютюн / никотин; Токсични остатъци от пестициди.
 Микроелементи и витамини
Калций; Желязо; Цинк; Селен; Олово; Витамин А, C, Е, К, В1, B2; Фолиева киселина;  B3; B6; B12; D3.
Простата
Степен на хиперплазия на простатата; Степен на калцификация на простатата;  Простатит синдром.
Гинекология
Естроген; Гонадотропини; Пролактин; Прогестерон; Коефицент на вагинит; Тазово-възпалителна болест;  Аднексит; Церквицит; Овариални кисти.
Ендокринна система
Показател за секрецията на щитовидната жлеза; Паратироиден хормон; Надбъбречните жлези;  Хипофизата; Епифизата;  Тимуса и половите жлези.
Имунна система
Показател за лимфните възли; Имунитета на сливиците; Костния мозък; Слезката;,  Тимус; Имуноглобулините;  Респираторния имунитет;  Стомашно-чревния имунитет и Мукозен имунитет.
Млечни жлези
Коефицент на хиперплазия на гърдата; Остър мастит; Хроничен мастит; Ендокринна дискразия  и Фиброаденоми.
Аминокиселини
Лизин; Триптофан; Фенилаланин; Метионин; Треонин; Изолевцин; Левцин; Валин; Христидин; Аргинин.
Кожа
Показател за свободните радикали; Кожния колаген; Омазняването на кожата; Кожния имунитет; Влажност на кожата; Разширени кръвоносни съдове в кожата; Еластичност на кожата; Кожен меланин; Вроговяване на кожата.

Повече информация може да намерите на сайта www.dreamlife.bg или да се свържете на тел.: 0878 55 99 62


Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Няма добавени коментари за тази статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber