Online School
Регистрирани потребители: 22802
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Водата, на която имаш доверие

Водата, на която имаш доверие

Как се гради доверието? С време. С постоянство. С безкомпромисно качество – всеки ден, ден след ден. Вече повече от 10 години DEVIN Изворна вода е символ на доверието и грижата за здравословната хидратация на цялото семейство. Тя се произвежда по най-високите международни стандарти за качество и е любима вода на българското семейство поради своите отлични вкусови качества, уникален състав и чистота на произход.

Изворна вода DEVIN се отличава с лек, нежен вкус и с ниска минерализация. Това е единствената бутилирана вода в България, която се препоръчва от Българската Педиатрична Асоциация като подходяща за бебета, малки деца, бременни жени и кърмачки. Водата е с естествен произход и се бутилира директно от извора, в чист регион в Родопите. Това я прави подходяща за всекидневна употреба от всички в семейството, както и за приготвянето на адаптирано мляко и храна за бебета и малки деца.

Важно е да знаем, че навиците за пиене на вода се изграждат от най-ранна детска възраст. За да растат здрави и енергични, малчуганите имат нужда от вода, която спомага за нормалното развитие на организма. Необходимото количество зависи от различни фактори като възраст, тегло, физическа активност и др., но за децата препоръката е да се приемат по 30 мл на един килограм тегло. През летните месеци е препоръчително приемът на течности да се увеличи чрез включването в хранителния режим на повече плодове и зеленчуци, супи, течни храни и чиста вода.

За да научите децата си да пият достатъчно вода, заложете на личния пример. Обяснете им по забавен и интересен начин защо човешкото тяло има нужда от хидратация и как тя спомага за всички важни процеси в организма ни. Създайте си полезния навик да носите със себе си бутилка вода, където и да се намирате – на разходка в парка, по време на спорт, на работа. Не забравяйте да сложите вода в раницата на детето си, когато го приготвяте за детска градина или за училище, и му напомняйте да пие вода. Постепенно то ще придобие този полезен навик и ще го превърне в част от ежедневието си – за да расте здраво и щастливо!Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Няма добавени коментари за тази статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber