Online school
Регистрирани потребители: 23166
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

BABE - Dr Kaji
Mr_Rix_1_blue_200x200
Facebook
Youtube
Instagram
 

Детските дневници вече са по-красиви и много по-забавни

Отскоро родителите имат нова алтернатива, когато искат да запазят и споделят ценни мигове от първите годинки на своето дете. Beboran.net е платформа, която пренася познатите хартиени детски дневници в онлайн вариант, като им дава много нови възможности. Така ще можеш да съхраниш магията на детството и да я подариш на всички около себе си, като същевременно направиш безценен подарък на своето дете.
Beboran.net е система от онлайн дневници на бременността и детски дневници. С нея можеш да разкажеш историята на малкото си съкровище още преди неговото раждане, а после да продължиш и с първите му приключения. Тук вълнуващите истории оживяват благодарение на снимки, видео и връзка с много нови и стари приятели. Всичко това се случва бързо и без много усилия. Системата е „умна” и съвсем сама ще направи много за теб: например да изчисли термина, да те предупреждава предварително за очакваните промени в развитието на бебчето и да подрежда всичките ти бележки в удобен и прегледен вид.
Тъй като в Beboran.net всички са запленени от обичта към най-малките, тук лесно може да намериш нови приятели, да потърсиш съвет и да получиш подкрепа от по-опитни родители. Ако пък искаш да споделиш специалните моменти с близките ти, независимо дали те са близо или далеч от теб, няма нищо по-достъпно – дневникът ще „отлети” и “кацне” точно пред тях, защото в Интернет Beboran.net е на един клик разстояние.
Освен приятни емоции, системата предлага и много полезни функции. Ще можеш да подредиш и систематизираш безкрайното количество важна информация за твоя малчуган: например как се развиват ръстът и теглото му, как реагира на определени храни и кога са проведени имунизациите му. Така важната информация ще ти бъде под ръка, където и да се намираш.
Ако се постараеш достатъчно при попълването на дневника, ще си извоюваш място в „Книгата на рекордите”, където получават признание най-въодушевените и активни родители. Дневникът може да се превърне и в прекрасен подарък за детето, когато то порасне. С натискането на един бутон онлайн съдържанието ще се пренесе на хартия в очарователен и подреден вид. Така след време ще може да покажеш на порасналото вече бебче колко красиво е било детството му и колко много грижи са положени, за да расте то здраво и усмихнато.
Beboran.net стартира преди по-малко от месец, но вече поднася специални изненади на потребителите. Всеки регистрирал се сега ще може безплатно да използва разширените функции, които са част от премиум абонамента, за период от 6 месеца.

Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Няма добавени коментари за тази статия

Вижте също

БЕБЧО СЕ РОДИ, ЗАЩО СЪМ ТЪЖНА?  
Мама
БЕБЧО СЕ РОДИ, ЗАЩО СЪМ ТЪЖНА?
След като родим, притеснението по грижите за бебето и изтощението от постоянната липса на време, могат да предизвикат у нас тъга и безпокойство. И, точно когато трябва да се чувстваме най-щастливи, ние ставаме угрижени и меланхолични. Ще бъда ли добра майка? Ще мога ли да се грижа добре за бебчето ми? Това са само някои от притесненията, които тревожат майките след раждането на бебето и които лесно предизвикват тъга и мъчително безпокойство.
Цялата статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Siafen

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber