Online School
Регистрирани потребители: 22367
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Da Vinci Learning - образователният телевизионен канал за цялото семейство

Da Vinci Learning е един от най-добрите научни и образователни телевизионни канали в света - образователен канал за цялото семейство, предоставящ пълна палитра научни познания. Той предлага истинско образование, най-доброто забавление и лично вдъхновение директно в дома на зрителите си. В Da Vinci Learning вярват, че всеки е любопитен да разбере, как нещата наистина функционират, и копнее за възможността да открива, да бъде изумяван и да извлече знания от всяко нещо. Da Vinci Learning се стреми да подхрани и да насърчи това желание, предлагайки на зрителите си възможност да изследват изумителната вселена от знания и наука посредством телевизионни продукции с отлично качество.

Da Vinci Learning улеснява процеса на учене – образование без усилия, просто чрез гледане на телевизия.

Ако искате да научите някои любопитни факти и изненадващи новини, както и интересни акценти от месечната програма на Da Vinci Learning, вижте прикачените файлове и посетете www.da-vinci-learning.com !

Някои от най-интересните образователни програми на канал Da Vinci Learning вече могат да бъдат гледани и на уеб сайта на Инфо гайд за родители– www.detetp.info !

ВИДЕО

Ако искате да гледате Da Vinci Learning и да се образовате и забавлявате едновременно, обърнете се към своя кабелен или сателитен оператор!Свалете подробна информация
Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Здравейте, пиша Ви от фирмата - разпространител на телевизионния канал Da Vinci Learning в България - Зоунмедия Менидждмънт Лимитед.
Канал Da Vinci Learning се излъчва 100 % СУБТИТРИРАН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, така че със сигурност може да бъде полезен за българските деца, а и за техните родители, които искат да могат да поднесат на децата си интересна и полезна информация. В монента в централата на канала се обсъжда и възможността програмите за най-малките да бъдат дублирани на български, а тези за по-големите да продължат да бъдат със субтитри.
Юлия Трайкова, 30.9.2011 г. 15:11:41

За съжаление живеем в България и децата ни говорят и разбират български. Не мисля, че ще е особено полезен точно за тях.
Videlina Philipova-Mileva, 30.9.2011 г. 14:37:10


Вижте също

Сформирайте у детето си навици за четене още в ранна детска възраст, за да не съжалявате после  
Образование & развитие
Сформирайте у детето си навици за четене още в ранна детска възраст, за да не съжалявате после
Заради всичките грижи, които полагаме за децата си – нахранено ли е, облечено ли е добре, в безопасност ли е, много често ние забравяме да обърнем внимание на неговите интелектуални възможности, а това е голям проблем. И ще си кажем: ами нали ходи на училище, каво повече да направим?
Цялата статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber