Online School
Регистрирани потребители: 22558
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Da Vinci Learning - образователният телевизионен канал за цялото семейство

Da Vinci Learning е един от най-добрите научни и образователни телевизионни канали в света - образователен канал за цялото семейство, предоставящ пълна палитра научни познания. Той предлага истинско образование, най-доброто забавление и лично вдъхновение директно в дома на зрителите си. В Da Vinci Learning вярват, че всеки е любопитен да разбере, как нещата наистина функционират, и копнее за възможността да открива, да бъде изумяван и да извлече знания от всяко нещо. Da Vinci Learning се стреми да подхрани и да насърчи това желание, предлагайки на зрителите си възможност да изследват изумителната вселена от знания и наука посредством телевизионни продукции с отлично качество.

Da Vinci Learning улеснява процеса на учене – образование без усилия, просто чрез гледане на телевизия.

Ако искате да научите някои любопитни факти и изненадващи новини, както и интересни акценти от месечната програма на Da Vinci Learning, вижте прикачените файлове и посетете www.da-vinci-learning.com !

Някои от най-интересните образователни програми на канал Da Vinci Learning вече могат да бъдат гледани и на уеб сайта на Инфо гайд за родители– www.detetp.info !

ВИДЕО

Ако искате да гледате Da Vinci Learning и да се образовате и забавлявате едновременно, обърнете се към своя кабелен или сателитен оператор!Свалете подробна информация
Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Здравейте, пиша Ви от фирмата - разпространител на телевизионния канал Da Vinci Learning в България - Зоунмедия Менидждмънт Лимитед.
Канал Da Vinci Learning се излъчва 100 % СУБТИТРИРАН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, така че със сигурност може да бъде полезен за българските деца, а и за техните родители, които искат да могат да поднесат на децата си интересна и полезна информация. В монента в централата на канала се обсъжда и възможността програмите за най-малките да бъдат дублирани на български, а тези за по-големите да продължат да бъдат със субтитри.
Юлия Трайкова, 30.9.2011 г. 15:11:41

За съжаление живеем в България и децата ни говорят и разбират български. Не мисля, че ще е особено полезен точно за тях.
Videlina Philipova-Mileva, 30.9.2011 г. 14:37:10


Вижте също

Сформирайте у детето си навици за четене още в ранна детска възраст, за да не съжалявате после  
Образование & развитие
Сформирайте у детето си навици за четене още в ранна детска възраст, за да не съжалявате после
Заради всичките грижи, които полагаме за децата си – нахранено ли е, облечено ли е добре, в безопасност ли е, много често ние забравяме да обърнем внимание на неговите интелектуални възможности, а това е голям проблем. И ще си кажем: ами нали ходи на училище, каво повече да направим?
Цялата статия
 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber