Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Неразбирателство между съпрузи

С мъжа ми живеем заедно от около 3 години, имаме бебе на 11 месеца, нямаме сключен брак. През последните 3-4 месеца изживяваме труден период, имаме лични проблеми, неразбирателства. Между нас стои един основен въпрос: трябва ли да живеем заедно заради детето въпреки проблемите? Според мъжа ми ние трябва да живеем заедно, защото нямаме право да лишаваме детето от единия родител и да му причиняваме страданието да ни вижда разделени. Според мен обаче е много грешно да се насилваме да живеем заедно заради детето, ако ние двамата възрастни не се разбираме добре, защото детето при всички случаи ще усеща напрежението и така ще страда повече, може да му се появят и някакви психични проблеми вследствие на нашите. Моля за съвет. Ако ви е необходима допълнителна информация от моя страна съм склонна да ви я предоставя.


Ще очаквам вашия отговор с нетърпение. Благодаря!
 


Изпрати на e-mail  Изпрати на e-mail     Разпечатай  Разпечатай

Коментари

Неразбирателство между съпрузи
Важно е да се знае, дали през тези три години, в които живеете заедно с мъжа си, и друг път сте имали сериозни проблеми. Ако това е първото сериозно разстройство на връзката ви е още много рано да се мисли за раздяла.По-добре е да потърсите причините за създалите се проблеми, а не да взимате крайното решение. Може да се опитате да го направите сама или след консултация с мене, или , ако не можете да намерите сами общ език помежду си, на среща при медиатор.
При всяко положение, дали ще живеете разделени, или ще останете заедно заради детето, то ще изживее своята драма. Децата са много чувствителни спрямо напрежението и студенината вкъщи, а това неминуемо ще се случи, ако вие сте заедно само заради него. Никой от нас не е толкова добър артист, че вечно да крие неприязненото си отношение към другия родител. А и вие, родителите, имате право на собствен живот, ако сте усетили, че връзката ви е изчерпана. Така че решението е по-добре разделени, но запазили добрия тон и приятелски отношения, което е добре за детето, отколкото заедно, но недоволни, напрегнати и с единия крак навън.
Но преди да вземете такова решение, се опитайте да оправите отношенията си!
Керачка Михаел, 22.12.2011 г. 11:03:47

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber