Online School
Регистрирани потребители: 22558
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

На фокус през октомври 2017: Медиите

TV, Кино & DVD
Кино
 
Медиите и фотографията по „Da Vinci Learning“ през октомври!

Материалите са осигурени от канал “Da Vinci Learning“

Медиите и фотографията по „Da Vinci Learning“ през октомври!
На фокус: Медиите
Всеки уикенд
Днес ние разполагаме с толкова много средства за изразяване. Филмите. Интернет. Изкуството.  Книгите. Музиката. Снимките. Дори комиксите. Това са всички начини, по които комуникираме един с друг и казваме кои сме. Коя е вашата любима медия? Изкуството? Проверете с „История на изкуството“, „Изкуство с Мати и Дада“ и „Грозна красота“. Музиката? Открийте звуковите вълни с „Доказано от опит“ и „Уголемена наука“ и преживейте слуховите илюзии, които заблуждават ушите ни със „За ума“. Удивително! Книгите? Гледайте Жул Верн във „Велики мечтатели“ и вижте световете, които той е създал за наше удоволствие. Филмите? Срещнете се с братята Люмиер в „Изумителни постижения“. Хората са мислели, че могат да съхранят времето, когато са направили първите филми за нещата от ежедневието на хората. Представяте ли си! Снимките? Получете страхотни съвети от специалистите в „Снимки”. Комиксите? Превърнете се в експерт и станете герой на собствена история. Как? „Артзука“ ще ви каже! Може би ще можете да създадете съвременен шедьовър!
Този месец отворете очите, ушите и ума си за силата на комуникацията с медиите и гледайте „На фокус“ само по Da Vinci Learning.
Премиера
Снимки
15 октомври 2017 в 17:30 ч.
Вземе е да вземете фотоапарата си и да направите НАЙ-ХУБАВИТЕ СНИМКИ с Делмар и екипа на „Снимки“. Във всеки епизод три деца обсъждат предизвикателствата на фотографията. От снимките на домашни любимци до сензационните снимки, те ще видят своите фотографски творения увеличени на ОГРОМЕН екран. Яко! Вие също може да се запалите. Има чудесни съвети от специалисти, които ще ви помогнат да направите специалната си снимка. Бъдете творци, започнете да снимате и изведете снимките си до нови висоти, след като гледате това страхотно предаване. Вижте сами по Da Vinci Learning на 15 октомври.
Повече за медиите и за чудото на фотографията можете да откриете по канал “Da Vinci Learning” или на уебстраницата на “Da Vinci Learning”: http://www.davinci-learning.com/bg 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber