Online School
Регистрирани потребители: 22807
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!

Книги
Книги за родители
София  
Наръчник за отглеждане на родители
Тази книга е за родителите, които обичат децата си и искат най-доброто за тях
Някои от тези родители имат нужда само да им се напомни кои са най-важните неща. Други имат нужда някой да ги събуди, за да си решат проблемите. Има и такива, които се нуждаят от ритник в задника, защото са се издънили и са изгубили контрол върху семействата си.
Всички деца са страхотни!
Родителството е сбъркано, затова и обществото е сбъркано.
Искаш да поправиш света? Поправи родителите!
„Аз не уча на родителство. Уча на финансова отговорност, дисциплина, разбиране на последиците, поставяне на цели, образование, любов, благотворителност, етика, как да работим и как да се забавляваме. Това са принципите, които трябва да бъдат научени и спазвани от всеки човек, който иска да води успешен, щастлив и финансово осигурен живот. А това ще го направи и страхотен родител.“
Лари Уингет
Най-важните уроци на Питбула на личностното развитие!!:
• Не е важно колко пари имаш, а как ги използваш.
• Децата ще правят секс, както и ти си го правил като тийнейджър! Научи ги на важните неща: уважение – отговорност – безопасност.
• Обичай себе си, за да обичаш и другите и да имаш пълноценно общуване – ако не си достатъчно добър за себе си, никога няма да бъдеш достатъчно добър и за друг.
• Училището и домашните са отговорност на детето, не твоя.
• Децата лъжат. Всички сме лъгали като малки. Но ти обясни и докажи с пример, че лъжата е недопустима. Честността и почтеността са най-добрият и успешен избор.
Децата  стават по-добри, веднага  щом родителите им станат по-добри.
Лари Уингeт е известен като „Питбула на личностното развитие”R и „Единствения на света дразнещ лектор”TM. Той е търсен от различни общности, сдружения и корпорации по цял свят, за да излага своята философия на успеха чрез работа и поемане на лична отговорност. Живее в Аризона със съпругата си и с френския си булдог. Синовете му отдавна са пораснали. Прекарва голяма част от времето си в рисуване, каране на мотоциклет и в изготвяне на дизайна на каубойските си ботуши, които изработва. 
 

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber