Online School
Регистрирани потребители: 22558
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Да се научим да плетем

Книги
Книги за родители
София  
Превод: Елена Стоянова
Цена: 28 лв. Издателство: БГкнига

Страници: 160

 “Да се научим да плетем” е богато илюстриранo издание, подходящо както за начинаещи, така и за майстори на плетивото. В него ще откриете детайлни и онагледени обяснения за това как да направите примка – основата на всяка техника за заплитане, но и ателие за моден дизайн, което ще предизвика творческата ви фантазия и ще ви вдъхнови да проектирате свои оригинални модели.
Пълният курс по плетене показва различни видове прежди и техните характеристики, пособия за плетене и помощни средства, които да улесняват живота на страстните плетачи и плетачки, схеми и мостри. Книгата съдържа голямо разнообразие oт библиотеки с плетки на вече познати шарки, мотиви и фигури, а във всяко от ателиетата са включени модели, изпълнени с различните техники, разработени специално, за да могат читателите да упражняват уменията си по време на курса.
         „Да се научим да плетем” е собственото ръководство за плетене на авторка, от което тя се е постарала да изключи излишните и често объркващи варианти на някои начини и способи за плетене. На тяхно място са добавени проверени от личната й практирка и предпочитани от нея техники. Книгата е разделенана на ателиета, като всяко от тях предлага решения на затрудненията, съпътстващи различните техники на плетене. Ателието за сглобяване ще помогне на читателите да преодолеят и последните препятствията по пътя към перфектното плетиво.
   

 


 


 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber