Online School
Регистрирани потребители: 22808
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Първите седем години - малки и големи проблеми

Книги
Книги за родители
София  
„Първите седем години – малки и големи проблеми. Какво да говорим, какво да сторим?“„Първите седем години – малки и големи проблеми. Какво да говорим, какво да сторим?“
Издателство „Колибри” отново ни изненадва приятно с едно полезно и удобно „пособие“ в помощ на родителите! Вярваме, че закачливата, красноречива корица на българското издание няма да остане незабелязана. „Първите седем години – малки и големи проблеми. Какво да говорим, какво да сторим?“ (превод: Николина Жекова, цена 14 лв., 344 стр.) не е сурово дидактично четиво. Целта на тази книга е да създаде определена предразположеност у родителя, да го прикани към здравомислие във възпитанието на децата. Текстът включва надежден набор от предложения за разрешаване на деликатни ситуации.
За авторите: Кристин Брюне и Ан-Сесил Сарфати са отлично изявени експерти в областите, в които работят. Брюне е клиничен психолог и психотерапевт, а Сарфати – журналистка в списание „Ел“. Обменът на професионален и житейски опит ражда тази книга. Тя звучи убедително и вдъхва кураж на родителите. И няма как да е другояче - авторките са отгледали общо седем деца.
www.colibri.bg

 


 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber