Online School
Регистрирани потребители: 22295
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Първите седем години - малки и големи проблеми

Книги
Книги за родители
София  
„Първите седем години – малки и големи проблеми. Какво да говорим, какво да сторим?“„Първите седем години – малки и големи проблеми. Какво да говорим, какво да сторим?“
Издателство „Колибри” отново ни изненадва приятно с едно полезно и удобно „пособие“ в помощ на родителите! Вярваме, че закачливата, красноречива корица на българското издание няма да остане незабелязана. „Първите седем години – малки и големи проблеми. Какво да говорим, какво да сторим?“ (превод: Николина Жекова, цена 14 лв., 344 стр.) не е сурово дидактично четиво. Целта на тази книга е да създаде определена предразположеност у родителя, да го прикани към здравомислие във възпитанието на децата. Текстът включва надежден набор от предложения за разрешаване на деликатни ситуации.
За авторите: Кристин Брюне и Ан-Сесил Сарфати са отлично изявени експерти в областите, в които работят. Брюне е клиничен психолог и психотерапевт, а Сарфати – журналистка в списание „Ел“. Обменът на професионален и житейски опит ражда тази книга. Тя звучи убедително и вдъхва кураж на родителите. И няма как да е другояче - авторките са отгледали общо седем деца.
www.colibri.bg

 


 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber