Online School
Регистрирани потребители: 22313
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 12.01.2017г.

Фокусът на семинарните занятия днес стартира с първата тема на панелния цикъл на училище „Чакам бебе“, свързана с раждането на новия член на семейството.

Преди да пристъпим към нея, Ася Демирева, представител на MUSTELA и Bio-Oil, запозна присъстващите с продукти за нежната грижа за кожата по време на бременност.

Гост-лекторът на основната панелна тема беше Елена Кръстева, консултант по раждане и психолог, председател на сдружение „Естествено“ и на Асоциацията на българските дули.

С позитивна нагласа Елена разгледа различните етапи на естественото раждане, като онагледи презентацията си с демонстрация на позицията на бебето. Но най-вече тя даде полезна информация за подготовката на майката и таткото.

Третата финална тема разгледа естеството на доста нашумялата тема през последните години – стволовите клетки. В лицето на Веси Груева, представител на Future Health, бъдещите родители се запознаха с процедурите около успешното добиване на стволови клетки по време на раждане и ползите за семейството от подобна инвестиция.

На финала на семинара днес бяха раздадени информационни материали за обратна връзка, проведе се томбола с награди сред присъстващите и се връчи сертификат на успешно завършила бъдеща майка.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber