Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 12.01.2017г.

Фокусът на семинарните занятия днес стартира с първата тема на панелния цикъл на училище „Чакам бебе“, свързана с раждането на новия член на семейството.

Преди да пристъпим към нея, Ася Демирева, представител на MUSTELA и Bio-Oil, запозна присъстващите с продукти за нежната грижа за кожата по време на бременност.

Гост-лекторът на основната панелна тема беше Елена Кръстева, консултант по раждане и психолог, председател на сдружение „Естествено“ и на Асоциацията на българските дули.

С позитивна нагласа Елена разгледа различните етапи на естественото раждане, като онагледи презентацията си с демонстрация на позицията на бебето. Но най-вече тя даде полезна информация за подготовката на майката и таткото.

Третата финална тема разгледа естеството на доста нашумялата тема през последните години – стволовите клетки. В лицето на Веси Груева, представител на Future Health, бъдещите родители се запознаха с процедурите около успешното добиване на стволови клетки по време на раждане и ползите за семейството от подобна инвестиция.

На финала на семинара днес бяха раздадени информационни материали за обратна връзка, проведе се томбола с награди сред присъстващите и се връчи сертификат на успешно завършила бъдеща майка.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber