Online School
Регистрирани потребители: 22322
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 19.01.2017 г.

Лошото време не попречи да се проведат семинарните занятия в София. Така че днес се запознахме с три интересни теми, от които основната панелна тема беше свързана с първите грижи за новороденото.

Елизабет Николова, представител на "Булген",поднесе професионално и в дълбочина първата тема, която представляваше синтезирано представяне на основната информация около стволовите клетки, която би била полезна за всяко младо семейство.

Втората, но основна, тема се представи от д-р Зорка Угринова, специалист по вътрешни болести и хомеопатия, с педиатрична насоченост МЦ ,,Фитолек“. Систематизирано и стегнато тя изложи няколко важни проблема по темата, свързани със здравето и закаляването, особено през зимните месеци. Но наблегна на признаци и по-специфично поведение, за което да следим. Като посочи базовите правила за средата и дома, необходими за новия член на семейството.

С грижата за бебето и някои аспекти на първите грижи завършихме днес. Позитивната Ася Демирева, представител на Evital, поднесе със замах и чувство за хумор тази важна и интересна информация.

Преди да се разделим раздадохме няколко сертификата, проведохме томбола сред присъстващите и раздадохме информационни материали с полезна информация и контакти за обратна връзка.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber