Online School
Регистрирани потребители: 22559
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 19.01.2017 г.

Лошото време не попречи да се проведат семинарните занятия в София. Така че днес се запознахме с три интересни теми, от които основната панелна тема беше свързана с първите грижи за новороденото.

Елизабет Николова, представител на "Булген",поднесе професионално и в дълбочина първата тема, която представляваше синтезирано представяне на основната информация около стволовите клетки, която би била полезна за всяко младо семейство.

Втората, но основна, тема се представи от д-р Зорка Угринова, специалист по вътрешни болести и хомеопатия, с педиатрична насоченост МЦ ,,Фитолек“. Систематизирано и стегнато тя изложи няколко важни проблема по темата, свързани със здравето и закаляването, особено през зимните месеци. Но наблегна на признаци и по-специфично поведение, за което да следим. Като посочи базовите правила за средата и дома, необходими за новия член на семейството.

С грижата за бебето и някои аспекти на първите грижи завършихме днес. Позитивната Ася Демирева, представител на Evital, поднесе със замах и чувство за хумор тази важна и интересна информация.

Преди да се разделим раздадохме няколко сертификата, проведохме томбола сред присъстващите и раздадохме информационни материали с полезна информация и контакти за обратна връзка.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber