Online School
Регистрирани потребители: 22809
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

“БЕЗОПАСНОСТ И МОБИЛНОСТ ЗА ВСИЧКИ”

Конкурсът е част от стратегията на Renault да участва и подкрепя ранното обучение по пътна безопасност, опазване на околната среда и грижата за нея. След лансирането на обучителните приложения за таблет на български език, с цел мотивация за използването им, Renault организира детски конкурс.

В конкурса могат да се включат всички ученици от първи до пети клас, разделени в две възрастови групи. Най-малките (I-ви и II-ри клас) рисуват на тема “Как пътувам до училище“, а по-големите от III-ти и IV-ти клас участват с рисунки на тема „Как ще се придвижваме след 100 години“.

Целта е учителите да използват създадените помагала за обучение на учениците още от ранна възраст в отговорно отношение към околната среда и правилата за безопасност на движението. Чрез интересни игри децата се научават да се чувстват сигурни на пътя като пълноправни участници в движението.

Отбор от три деца подготвя рисунките по зададените теми и ги изпраща в срок до 30 април 2017 г. На следващия етап представително жури ще избере три отбора победители, които ще бъдат наградени на специално организирана церемония в Детски научен център „Музейко“.

Повече информация ще откриете на уебсайта на програмата http://safetyforall-bg.com/, където могат да бъдат свалени и приложенията.

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber