Online School
Регистрирани потребители: 22539
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

“БЕЗОПАСНОСТ И МОБИЛНОСТ ЗА ВСИЧКИ”

Конкурсът е част от стратегията на Renault да участва и подкрепя ранното обучение по пътна безопасност, опазване на околната среда и грижата за нея. След лансирането на обучителните приложения за таблет на български език, с цел мотивация за използването им, Renault организира детски конкурс.

В конкурса могат да се включат всички ученици от първи до пети клас, разделени в две възрастови групи. Най-малките (I-ви и II-ри клас) рисуват на тема “Как пътувам до училище“, а по-големите от III-ти и IV-ти клас участват с рисунки на тема „Как ще се придвижваме след 100 години“.

Целта е учителите да използват създадените помагала за обучение на учениците още от ранна възраст в отговорно отношение към околната среда и правилата за безопасност на движението. Чрез интересни игри децата се научават да се чувстват сигурни на пътя като пълноправни участници в движението.

Отбор от три деца подготвя рисунките по зададените теми и ги изпраща в срок до 30 април 2017 г. На следващия етап представително жури ще избере три отбора победители, които ще бъдат наградени на специално организирана церемония в Детски научен център „Музейко“.

Повече информация ще откриете на уебсайта на програмата http://safetyforall-bg.com/, където могат да бъдат свалени и приложенията.

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber