Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Бургас, 06.02.2017 г.

Вниманието на семинарните занятия тази седмица беше фокусирано върху третата тема от панелния цикъл на училище „Чакам бебе“ – кърменето.

Преди да пристъпим към нея обаче чухме презентация, свързана със стволовите клетки. Наталия Гергова, представител на CryoSave, я представи на бъдещите родители.

След което нашият специален гост-лектор беше Мелине Бакърджиева, консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене". Тя насочи вниманието на публиката към няколко важни и основни фактора на кърменето. А именно началото на самия процес и грешките, които биха допуснали начинаещите кърмачки, но с представяне на евентуалните им решения.

Обърна се внимание на ползите от кърмата и как правилно засуква бебчо. Като от полза за майката бяха демонстрирани и обяснени различни пози за комфортно кърмене.

Преди да се разделим бяха връчени сертификати на завършилите успешно нашето училище. Раздадохме информационни материали с контакти за обратна връзка и се състоя томбола с награди сред присъстващите.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber