Online School
Регистрирани потребители: 22370
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Бургас, 06.02.2017 г.

Вниманието на семинарните занятия тази седмица беше фокусирано върху третата тема от панелния цикъл на училище „Чакам бебе“ – кърменето.

Преди да пристъпим към нея обаче чухме презентация, свързана със стволовите клетки. Наталия Гергова, представител на CryoSave, я представи на бъдещите родители.

След което нашият специален гост-лектор беше Мелине Бакърджиева, консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене". Тя насочи вниманието на публиката към няколко важни и основни фактора на кърменето. А именно началото на самия процес и грешките, които биха допуснали начинаещите кърмачки, но с представяне на евентуалните им решения.

Обърна се внимание на ползите от кърмата и как правилно засуква бебчо. Като от полза за майката бяха демонстрирани и обяснени различни пози за комфортно кърмене.

Преди да се разделим бяха връчени сертификати на завършилите успешно нашето училище. Раздадохме информационни материали с контакти за обратна връзка и се състоя томбола с награди сред присъстващите.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber