Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 25.02.2017 г.

Първите грижи обхванаха практическата насоченост на февруарската съботна лекция, която провеждаме в края на всеки месец. Този път представихме не една, а още две практични теми.

Първата представи Кристина Казимирова, продуктов презентатор на Mutsy. Тя даде практични съвети и насоки при избора на количка за нашето съкровище, като направи и демонстрация.

Основната тема днес беше представена от редактора на списание „Майчинство“ Биляна Котева. Тя направи панорамен и практичен обзор на различни мнения във връзка с разходката на бебчо, както и неговото къпане, хигиена и масаж. Какви са най-важните неща, които ще ни трябват, през първите дни, но също така даде практични съвети, които са били като обратна връзка на редица читатели.

Чаровната Ася Демирева, представител на Evital, обогати знанията ни с полезна информация за грижата за кожата не само на детето ни, но и за нашата собствена.

Преди раздяла връчихме един сертификат, раздадохме полезни материали и зарадвахме няколко майки с подаръци от томболата, която провеждаме всеки път.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber