Online School
Регистрирани потребители: 22559
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Варна, 28.02.2017 г.

Днешната ни среща се концентрира върху първите грижи за детето. Още две теми съпътстваха основната.

Първата, която откри събитието, беше посветена на стволовите клетки. Станислава Русева, представител на Future Health, представи полезна информация, като презентира какво съдържа целият пакет за добиване и транспортиране на стволовите клетки и обясни процедурата с подробности.

Основната тема водеше акушер Теменужка Евлогиева, която е с дългогодишен опит в родилно отделение. Тя обърна внимание на нагласата на всяка майка, която очаква детето си, как влиза в родилния дом, как се случва първата среща със съкровището й.

Евлогиева поясни как в АГ болницата, майката и бебето остават денонощно заедно след раждането, дори с възможност за най-ранния контакт още в родилната зала, докато протича наблюдението на родилата жена. Бяха засегнати важни акценти като правилното държане на бебчо при кърмене, как да се подпомогне засукването и как да го придържаме при къпане.

Третата тема финализира срещата ни с грижите за кожата на бебето. Даниела Павлова, представител на Hipp, засегна онези детайли за памперс хигиената, които са предизвикателство за почти всички майки.

Накрая раздадохме информационни материали, проведохме томбола с награди и връчихме сертификати на завършилите нашето училище.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber