Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 02.03.2017 г.

Грижите около бебчо у дома завършиха панелния цикъл от теми днес. Семинарът разгледа общо две теми, които се допълват взаимно.

Първата се фокусира върху бебешките неразположения. Радослав Димитров, представител на Colief, детайлно и подробно разясни проблема около коликите при новородените.

След него Женя Милушева, психолог (detskipsiholog.eu), беше гост-лектор на основната панелна тема. Която най-подробно презентира различни аспекти от психо-емоционалната подготовка за новия член на семейството.

С компетентност се обясниха страховете при майката и бащата, които са нещо нормално, с което човек може да се сблъска. Разгледаха се евентуалните промени в отношенията между родителите, следродилната депресия и очакванията от новите промени. Като се предложиха различни варианти на добри практики за справянето с трудностите и стреса преди раждането – визуализацията на бъдещите прекрасни моменти с нашия мъник и под.

Четири дами завършиха успешно нашето училище и изтеглихме голямата месечна награда. Но не забравихме и за томболата сред присъстващите, която зарадва няколко бъдещи майки. Подаръците бяха осигурени благодарение на спонсорите на събитието, като се раздадоха и полезни информационни материали.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber