Online School
Регистрирани потребители: 22319
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 02.03.2017 г.

Грижите около бебчо у дома завършиха панелния цикъл от теми днес. Семинарът разгледа общо две теми, които се допълват взаимно.

Първата се фокусира върху бебешките неразположения. Радослав Димитров, представител на Colief, детайлно и подробно разясни проблема около коликите при новородените.

След него Женя Милушева, психолог (detskipsiholog.eu), беше гост-лектор на основната панелна тема. Която най-подробно презентира различни аспекти от психо-емоционалната подготовка за новия член на семейството.

С компетентност се обясниха страховете при майката и бащата, които са нещо нормално, с което човек може да се сблъска. Разгледаха се евентуалните промени в отношенията между родителите, следродилната депресия и очакванията от новите промени. Като се предложиха различни варианти на добри практики за справянето с трудностите и стреса преди раждането – визуализацията на бъдещите прекрасни моменти с нашия мъник и под.

Четири дами завършиха успешно нашето училище и изтеглихме голямата месечна награда. Но не забравихме и за томболата сред присъстващите, която зарадва няколко бъдещи майки. Подаръците бяха осигурени благодарение на спонсорите на събитието, като се раздадоха и полезни информационни материали.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber