Online School
Регистрирани потребители: 22558
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Пловдив, 08.03.2016 г.

Времето на семинарния ден беше разпределено между четири важни и допълващи се теми.

Първата, посветена на здравето ни, стартира събитието. Бистра Ваклинова, представител на Future Health, обстойно разгледа процедурите около съхранението на стволови клетки и техните възможности за лечение.

След това се отстъпи място на основната панелна тема на събитието – психо-емоционалната подготовка за новия член на семейството. Невена Божилова, психолог, взе думата и с внимание оползотвори времето, което й дадохме. Тя обърна внимание на отношенията между майката и бащата, техните нови роли на родители, но и страховете, срещу които може да се изправят. Успокои присъстващите, че няма нищо страшно във вътрешните неспокойни моменти, през които може да преминат.

Третата тема смени посоката от душевния ни комфорт към физическото здраве на бебето. Д-р Ориета Каменова, педиатър, систематизира и обобщи процеса на периодична ваксинация при новородените в страната.

Четвъртата тема обърна внимание на нуждите на деликатната бебешка кожа. Ася Демирева, представител на Mustela & EVITAL, даде важни съвети и препоръки как да я третираме правилно и с какви точно продукти.

Завършихме събитието с томбола сред присъстващите и връчването на сертификати на предалите своите карти. Като всеки присъстващ си тръгна с полезни информационни материали.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber