Online School
Регистрирани потребители: 22559
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 09.03.2017 г.

Стартирахме нов панелен цикъл с днешната тема – раждането. Още две теми допълниха събитието.

Първата пое Миглена, представител на Cells4Life. Тя ни представи ползите от инвестицията в съхранението на стволови клетки.

Гост-лекторът на основната част беше Олга Дукат, акушерка, дула и основател на център „Естествени идеи“. Опитът й в чужбина и у нас даде полезна и изчерпателна картина на етапите на естественото раждане, както и на самото протичане на процеса.

Изложението й обърна внимание на предвестниците на очакваното събитие. Но също така и на това кога може да имаме фалшива тревога. Успя да разгледа видовете обезболяване. Голямо внимание отдели на различните начини на раждане, като този във водна среда. Нагледно представи няколко пози при раждането в зала. Подчерта разликите с оперативната процедура и акцентира върху ползите от движението за бременната жена.

Екатерина Грозева, представител на Hartmann, презентира практични продукти за комфорта на майката в дните след раждането.

Преди раздяла връчихме сертификати на завършилите нашето училище, изтеглихме бебе за следваща корица на списание „Майчинство“, раздадохме информационни материали, но не забравихме да зарадваме с награди от томболата няколко майки сред присъстващите на курса.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber