Online School
Регистрирани потребители: 22803
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Бургас, 20.03.2017 г.

Семинарът днес се фокусира върху третата тема от панелния цикъл на нашите занятия – кърменето. Още една практична и полезна тема за здравето допълни събитието.

Първо дадохме думата на Наталия Друмева, представител на Cells4Life. Която обясни процедурите около извличането на стволови клетки и около тяхното съхранение. Но тя разясни най-вече защо е препоръчително едно семейство да инвестира в подобна процедура.

Поканихме за лектор на основната тема ак. Св. Николова от МБАЛ „Дева Мария". Тя представи полезни практики и даде практични съвети, като презентира информация за режима на храненията при новороденото.

Демонстрираха се още позите за кърмене. Наблегна се на ползата от естественото хранене. Обясни се процесът на образуване на кърма и на така важната и ценна коластра. След което ак. Николова търпеливо отговори на въпроси в отделеното време за дискусия.

Наградихме успешно завършилите училище „Чакам бебе“, проведохме томбола с награди сред присъстващите и раздадохме полезни информационни материали преди раздяла.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber