Online School
Регистрирани потребители: 22560
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Варна, 21.03.2017 г.

С началото на пролетта в училище „Чакам бебе" стартира нов цикъл от лекции. Бъдещите майки имаха възможност да се запознаят с една от важните теми, която буди най-много тревоги, а именно раждането.

Станислава Русева, представител на Future Health, презентира ползите от съхранението на стволови клетки и как можем да предприемем осъществяването на подобни процедури.

Централната тема беше представена от Мариша Христова, която е сертифициран консултант по раждане. Тя изгради рамка на етапите на раждането и същността на самия процес. Наблегна на информираната и навременна подготовката за родилния дом, както и съветите по време на естествено раждане. С внимание обясни различните методи за обезболяване и какво да вземем със себе си в болницата. Отделеното време за дискусия даде възможност за по-детайлни запитвания от страна на присъстващите.

Даниела Никифорова, представител на Hartmann, направи демонстрация на продукти, свързани с комфорта на родилката след раждането.

Тъй като пролетното настроение ни приветства и зарази, в края на събитието се разделихме с усмивки. Но не забравихме да връчим сертификати на предалите своите карти. Зарадвахме и няколко от присъстващите с награди от томболата, която провеждаме по традиция.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber