Online School
Регистрирани потребители: 22322
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Варна, 21.03.2017 г.

С началото на пролетта в училище „Чакам бебе" стартира нов цикъл от лекции. Бъдещите майки имаха възможност да се запознаят с една от важните теми, която буди най-много тревоги, а именно раждането.

Станислава Русева, представител на Future Health, презентира ползите от съхранението на стволови клетки и как можем да предприемем осъществяването на подобни процедури.

Централната тема беше представена от Мариша Христова, която е сертифициран консултант по раждане. Тя изгради рамка на етапите на раждането и същността на самия процес. Наблегна на информираната и навременна подготовката за родилния дом, както и съветите по време на естествено раждане. С внимание обясни различните методи за обезболяване и какво да вземем със себе си в болницата. Отделеното време за дискусия даде възможност за по-детайлни запитвания от страна на присъстващите.

Даниела Никифорова, представител на Hartmann, направи демонстрация на продукти, свързани с комфорта на родилката след раждането.

Тъй като пролетното настроение ни приветства и зарази, в края на събитието се разделихме с усмивки. Но не забравихме да връчим сертификати на предалите своите карти. Зарадвахме и няколко от присъстващите с награди от томболата, която провеждаме по традиция.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber