Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 23.03.2017 г.

Семинарът днес разгледа две теми, свързани с грижата за бебето и естественото му хранене.

Представител на Hipp откри събитието. Презентацията ни информира за нуждите на деликатната бебешка кожа и с какви продукти можем да се погрижим за нейния комфорт.

Деси Пеева, сертифициран консултант по лактация (IBCLC), отдели от ценното си време, за да ни осведоми какви тенденции циркулират в световен мащаб по отношение на кърменето.

Фокус на вниманието бяха някои често срещани трудности, но и добри практики като решения. Освен каква е същността на коластрата и кърмата, Деси обърна внимание на подготовката за кърмене, включително връзката между този естествен процес и раждането.

На достъпен език още разясни какво се случва с хормоните по време на бременността и как влияе упойката върху бебето. Ефектите на медикаментите за ускоряване на раждането също изясниха някои представи за случващото се по време на кърменето. Наблегна се и на правилната позиция на бебето на гърдите на майката при представянето на няколко пози за кърмене.

Семинарът завърши с томбола с награди и два сертификата, а всеки от присъстващите си тръгна с полезни брошури и контакти за обратна връзка.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber