Online School
Регистрирани потребители: 22313
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 23.03.2017 г.

Семинарът днес разгледа две теми, свързани с грижата за бебето и естественото му хранене.

Представител на Hipp откри събитието. Презентацията ни информира за нуждите на деликатната бебешка кожа и с какви продукти можем да се погрижим за нейния комфорт.

Деси Пеева, сертифициран консултант по лактация (IBCLC), отдели от ценното си време, за да ни осведоми какви тенденции циркулират в световен мащаб по отношение на кърменето.

Фокус на вниманието бяха някои често срещани трудности, но и добри практики като решения. Освен каква е същността на коластрата и кърмата, Деси обърна внимание на подготовката за кърмене, включително връзката между този естествен процес и раждането.

На достъпен език още разясни какво се случва с хормоните по време на бременността и как влияе упойката върху бебето. Ефектите на медикаментите за ускоряване на раждането също изясниха някои представи за случващото се по време на кърменето. Наблегна се и на правилната позиция на бебето на гърдите на майката при представянето на няколко пози за кърмене.

Семинарът завърши с томбола с награди и два сертификата, а всеки от присъстващите си тръгна с полезни брошури и контакти за обратна връзка.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber