Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 30.03.2017 г.

Последният ни семинар за този месец финализира панелния цикъл от теми на училище „Чакам бебе“. Освен основната тема, посветена на новороденото у дома, присъстващите изслушаха още две.

Йоанна Балева, представител на BIOREGENERACIA, откри събитието. Тя въведе бъдещите родители в света на стволовите клетки – тяхната история, приноси в медицината и защо е разумно да инвестираме в подобна процедура.

Гост-лектор на основната тема беше д-р Стефка Дамянова, педиатър в МБАЛ „Св. София“. Нейната презентация обхвана редица въпроси и затруднения, с които всяка жена може да се сблъска. Позите на кърмене и правилното им изпълнение са само малка част от тях.

Доктор Дамянова изясни същността на кърменето като процес. Но най-вече насочи вниманието ни към грижата за нослето, очите и ушите на бебенцето. Достъпно се обясни деликатната обработка на пъпчето в домашни условия и защо не трябва да се стряскаме от тази процедура. Времето, отделено за въпроси, даде добра възможност за допълнителни разяснения.

Третата тема допълни в няколко отношения втората. Вилиана Тодорова, представител на Chicco, презентира различи серии аксесоари и козметика за нежната грижа на бебето.

Днес зарадвахме три от присъстващите майки с награди от томболата, която се състои всеки път. Отделно изтеглихме победител за голямата месечна томбола. Връчихме няколко сертификата и раздадохме материали с полезна информация.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber