Online School
Регистрирани потребители: 22359
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Стара Загора, 12.04.2017 г.

Семинарът беше посветен на грижите за бебчо вкъщи. По-специално се обърна внимание на психо-емоционалната подготовка на бъдещите родители за новия член на семейството. Присъстващите имаха възможност да се запознаят с още една тема.

Първата част на семинара беше посветена на стволовите клетки. Саша Тодорова, представител на Cryo-Save, разясни редица въпроси за естеството и същността около тяхното добиване и грижи.

Специален гост-лектор на основната панелна тема беше Красимира Иванова, психолог (center-maya.org). Времето, с което разполагаше, обхвана редица въпроси и трудности, с които се сблъсква бъдещият родител. Един от тях е приемането на новата роля – родител, а също така и новите отговорностите.

Бяха разгледани настъпилите промени в отношенията между партньорите. Както и важната роля на бащата, когато детето израства. Отделеното време за дискусия даде възможност за допълнителни въпроси.

Раздадохме полезни брошури с информация и зарадвахме няколко бъдещи майки от присъстващите с награди от томболата, която се състои всеки път.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber