Online School
Регистрирани потребители: 22560
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Стара Загора, 12.04.2017 г.

Семинарът беше посветен на грижите за бебчо вкъщи. По-специално се обърна внимание на психо-емоционалната подготовка на бъдещите родители за новия член на семейството. Присъстващите имаха възможност да се запознаят с още една тема.

Първата част на семинара беше посветена на стволовите клетки. Саша Тодорова, представител на Cryo-Save, разясни редица въпроси за естеството и същността около тяхното добиване и грижи.

Специален гост-лектор на основната панелна тема беше Красимира Иванова, психолог (center-maya.org). Времето, с което разполагаше, обхвана редица въпроси и трудности, с които се сблъсква бъдещият родител. Един от тях е приемането на новата роля – родител, а също така и новите отговорностите.

Бяха разгледани настъпилите промени в отношенията между партньорите. Както и важната роля на бащата, когато детето израства. Отделеното време за дискусия даде възможност за допълнителни въпроси.

Раздадохме полезни брошури с информация и зарадвахме няколко бъдещи майки от присъстващите с награди от томболата, която се състои всеки път.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber