Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 01.06.2017 г.

На празника на детето училище „Чакам бебе“ стартира нов цикъл лекции. Както обикновено първата ни тема поставя основния акцент върху раждането.

Преди да пристъпим към него, Вили Тодорова, брандмениджър на Chicco, откри събитието, като презентира тема, включваща различни полезни и практични решения за първите дни вкъщи, а и след това.

Гост-лектор на основната част този път беше д-р Честименова, акушер-гинеколог в МБАЛ „Света София“. Тя се постара да даде отговори на най-честите въпроси, които вълнуват бременните жени. Нейната презентация даде разяснения кои са предвестниците на раждането, трите периода на естественото такова и как да различаваме подготвителните от истинските контракции. Отделеното време за разговор даде възможност за допълнителни въпроси по темата. Така бъдещите майки успяха да зададат индивидуалните си питания към специалиста. Сред въпросите имаше такива за видовете обезболяване, както и за индикациите за оперативно раждане. Д-р Честименова отговаряше много обяснително и нагледно, като се стремеше да не навлиза в прекомерни подробности, но и да бъде изчерпателна. Което със сигурност беше от полза за бъдещите майки, тъй като след срещата получихме много благодарности и положителна обратна връзка както за специалиста, така и за училището като цяло.

Накрая на срещата няколко бъдещи майки получиха сертификати за успешно завършване на лекционния курс, а в томболата с награди сред присъстващите се изтеглиха много подаръци, както подобава за празника на детето.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber