Online School
Регистрирани потребители: 22803
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Бургас, 05.06.2017 г.

Водещ акцент на семинара беше един от най-важните моменти в живота на човека, а именно предизвикателството да бъдем родители. На събитието се представиха още две теми.

Събитието откри Наталия Гергова, представител на Cryo-Save. Тя ни запозна с процедурите около добиването и съхранението на стволови клетки, както и какви са перспективите им за едно младо семейство.

За основен гост-лектор поканихме Даниела Пехливанян, магистър психолог и системен консултант (www.de-anima.com). Като човек, преминал по пътя на родителството неведнъж, и специалист с богат опит, Даниела препоръча полезни съвети и практики на бъдещите майки. Разбира се, обсъдиха се евентуалните промени, които настъпват при всяка двойка, която очаква дете. Като се обърна внимание на ролите на майката и бащата и техните взаимоотношения. Отделеното време за дискусия даде възможност за допълнителни въпроси.

Вили Тодорова, представител на Chicco, презентира разнообразие от решения за грижите за новороденото, които биха били полезни за всеки родител.

Проведохме томбола с награди, връчихме сертификати на предалите своите карти и раздадохме брошури с информация и контакти за обратна връзка.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber