Online School
Регистрирани потребители: 22560
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Групи за обмяна на опит, София, 09.06.2017 г.

Списание „Майчинство“ и Deteto.info са организатори на срещите на инициативата „Групи за обмяна на опит“. На тези събитията специалисти от различни сфери, както и бъдещи или настоящи родители обменят опит.

Срещата за месец юни беше посветена на захранването. Но преди да пристъпим към нея, изслушахме важна презентация, ориентирана към оралната хигиена при най-малките. Кристина Недкова, представител на Бочко, разясни някои особености при появата на първите зъбки и как да се грижим за тях.

За гост-лектори на основната част поканихме слънчевите д-р Христо Найденов и д-р Елена Стоева, педиатри в I ДКК. Двамата направиха структурирано изложение на етапите на захранване при новороденото, съобразно неговото пълноценно физиологично развитие.

Присъстващите разбраха кои са грешките, които може да допуснат по време на захранването, както и кога определени храни е желателно да се въведат за първи път в менюто на бебчо. Разбира си, наблегна се преди всичко на спазването на някои от основните принципи и правила по темата. Като след края на лекцията родителите зададоха своите индивидуални въпроси.

Преди да се разделим проведохме томбола с награди и раздадохме материали с полезна информация.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber