Online School
Регистрирани потребители: 22368
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 22.06.2017 г.

Основната тема днес събра лектори и бъдещи родители. Освен с дискусия, свързана с бебето у дома, нашите ученици имаха възможност да се запознаят с още две.

Семинарът откри Йоанна Балева, представител на Биорегенерация. Тя презентира полезна и любопитна информация за стволовите клетки.

Нашият гост-лектор беше Стефка Владова, кинезитерапевт в МК „Д-р Щерев“. С позитивна нагласа имахме възможността да чуем полезни съвети за състоянието на майката, която трябва с голямо внимание да се грижи за себе си по време на бременност.

Едни от най-важните акценти по време на лекцията бяха гимнастиката, както стойката на жената и правилното позициониране на тялото в различни ситуации – не само преди раждането, но и след това, особено по време на кърмене. Допълнително поговорихме за водната гимнастика при новородените. Владова се постара да отговори на всички въпроси в отделеното време за дискусия.

Вили Тодорова, представител на Chicco, презентира продукти в помощ на майката в домашни условия.

Преди да се разделим, връчихме няколко сертификата, изтеглихме голямата месечна награда и както всеки път проведохме томбола с награди сред присъстващите.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber