Online School
Регистрирани потребители: 22560
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 22.06.2017 г.

Основната тема днес събра лектори и бъдещи родители. Освен с дискусия, свързана с бебето у дома, нашите ученици имаха възможност да се запознаят с още две.

Семинарът откри Йоанна Балева, представител на Биорегенерация. Тя презентира полезна и любопитна информация за стволовите клетки.

Нашият гост-лектор беше Стефка Владова, кинезитерапевт в МК „Д-р Щерев“. С позитивна нагласа имахме възможността да чуем полезни съвети за състоянието на майката, която трябва с голямо внимание да се грижи за себе си по време на бременност.

Едни от най-важните акценти по време на лекцията бяха гимнастиката, както стойката на жената и правилното позициониране на тялото в различни ситуации – не само преди раждането, но и след това, особено по време на кърмене. Допълнително поговорихме за водната гимнастика при новородените. Владова се постара да отговори на всички въпроси в отделеното време за дискусия.

Вили Тодорова, представител на Chicco, презентира продукти в помощ на майката в домашни условия.

Преди да се разделим, връчихме няколко сертификата, изтеглихме голямата месечна награда и както всеки път проведохме томбола с награди сред присъстващите.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber