Online School
Регистрирани потребители: 22560
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 24.06.2017 г.

В края на всеки месец училище „Чакам бебе“ провежда практически семинар. Юнският обхвана три взаимно допълващи се теми, посветени на грижите за новороденото у дома.

Таня Руевска, представител за Babe, откри семинарния ден. Тя представи продукти за бебешката грижа.

След нея думата пое д-р Бояна Петкова от фондация „Нашите недоносени деца“. Тя беше специален гост-лектор, като изнесе полезна лекция за първия контакт между майката и новороденото – защо е толкова важно да се осъществи и прочие. Също така се дадоха разяснения по въпроса, но с подкрепата на факти и сравнения относно практиките в други страни.

Петкова обърна внимание на адаптирането на бебчо към новите условия на света около него, ролята на акушерката по време на раждането и ползите от кенгуру-грижата. Допълнителни въпроси се зададоха след края на изложението на специалиста.

Последната част от семинара представляваше обзор на най-важните постулати около грижите за новороденото. Биляна Котева, редактор на сп. „Майчинство“, рамкира четирите панелни теми през изминалия месец с полезни съвети и се постара да разясни едни от най-често срещаните проблеми и въпроси на бъдещите родители.

Семинарният ден завърши с томбола с награди сред присъстващите.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber