Online School
Регистрирани потребители: 22562
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище ,,Чакам бебе“, Варна, 27.06.2017 г.

Темата на днешния семинар беше бебето у дома. След нея се очаква родителите да са добре запознати теоретично с бъдещите си задължения, но с една идея по-спокойни и уверени в уменията си.

Преди да пристъпим към основната част, се изнесе презентация, посветена на стволовите клетки. Водещ беше Розалия Савова, представител на Cells4life.

За основен гост-лектор поканихме д-р Мария Радева, стоматолог. Като специалист в своята област, тя разясни в детайли как да се грижим за устната кухина на новороденото преди никненето на първите зъбчета, както и след тяхната поява. Разбира се, бяха обсъдени и другите първи моменти с новороденото вкъщи – хигиената, грижата за кожата, тоалета на бебето и др. Допълнителни въпроси се зададоха след края на лекцията.

Последната част от семинарните занятия пое д-р Елена Александрова, представител на BABE. Тя изнесе лекция за грижата за бебешката кожа.

В края на семинарните занятия се връчиха сертификати, раздадоха се информационни материали и се състоя томбола с награди.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber