Online School
Регистрирани потребители: 22467
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище ,,Чакам бебе“, Варна, 27.06.2017 г.

Темата на днешния семинар беше бебето у дома. След нея се очаква родителите да са добре запознати теоретично с бъдещите си задължения, но с една идея по-спокойни и уверени в уменията си.

Преди да пристъпим към основната част, се изнесе презентация, посветена на стволовите клетки. Водещ беше Розалия Савова, представител на Cells4life.

За основен гост-лектор поканихме д-р Мария Радева, стоматолог. Като специалист в своята област, тя разясни в детайли как да се грижим за устната кухина на новороденото преди никненето на първите зъбчета, както и след тяхната поява. Разбира се, бяха обсъдени и другите първи моменти с новороденото вкъщи – хигиената, грижата за кожата, тоалета на бебето и др. Допълнителни въпроси се зададоха след края на лекцията.

Последната част от семинарните занятия пое д-р Елена Александрова, представител на BABE. Тя изнесе лекция за грижата за бебешката кожа.

В края на семинарните занятия се връчиха сертификати, раздадоха се информационни материали и се състоя томбола с награди.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber