Online School
Регистрирани потребители: 22803
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Варна, 11.07.2017 г.

Топлото лятно време отново приветства семинарните занятия на училище „Чакам бебе“. Днешната среща имаше за цел да даде колкото се може по-добра представа за раждането като естествен биологичен процес.

За гост-лектор поканихме д-р Стефка Каварджикова, акушер-гинеколог. С нейна помощ разбрахме кои са недостатъците и предимствата на вагиналното раждане.

Като човек в крак със случващото по света, като жена, която е наясно с въпросите, пред които е изправена всяка родилка, тя даде изчерпателната си оценка в полза на естественото раждане пред оперативното. Разбира се, ползите за майката и новороденото, избегнатите усложнения и за кого и при какви условия е оправдано секциото бяха въпроси, поднесени с внимание и разбиране. Каварджикова сподели и как да се възстановим след раждането. На допълнителни въпроси отговори след края на лекцията.

Още една тема бе представена на семинара. Кристина Коларова, представител на Cryo-Save, говори за ползата от стволовите клетки. Също така направи представяне на неинвазивен тест за генетично здраве на плода.

След края на втората тема връчихме няколко сертификата и проведохме томбола с награди.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber