Online School
Регистрирани потребители: 22559
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Варна, 25.07.2017 г.

Последната ни среща за месец юли решихме да обърнем по-специално внимание на грижата за зъбите на мама и бебе след раждане.

Илиян Липчев, представител на Colief, ни запозна с капки за бебета против колики.

След него специален гост беше д-р Мария Радева. В рамките на семинарната среща с нейната професионална помощ успяхме да обсъдим защо е от основно значение устната хигиена на майката и новороденото.

За всеки присъстващ поредността на никнене на зъбките и първите симптоми и тяхното правилно облекчаване представляваше голям интерес. Обърна се внимание и на най-важните микроелементи и витамини, приемани от храната. Поговорихме и за правилното поддържане на хигиената на бебешката уста при кърмене и захранване, както и за първата среща с пасти и води за уста.

Венците не бяха подминати. Радева pазясни някои неща за силантите и необходимостта им при деца и възрастни. Проведоха се разговори за лазерната терапия на кариес и за евентуални венечни проблеми, кога и как да се прави почистване на зъбен камък при бременните. Допълнителни въпроси към гост-лектора се зададоха в предвиденото време за дискусия.

Връчихме няколко сертификата и проведохме томбола с награди.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber