Online School
Регистрирани потребители: 22469
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Варна, 25.07.2017 г.

Последната ни среща за месец юли решихме да обърнем по-специално внимание на грижата за зъбите на мама и бебе след раждане.

Илиян Липчев, представител на Colief, ни запозна с капки за бебета против колики.

След него специален гост беше д-р Мария Радева. В рамките на семинарната среща с нейната професионална помощ успяхме да обсъдим защо е от основно значение устната хигиена на майката и новороденото.

За всеки присъстващ поредността на никнене на зъбките и първите симптоми и тяхното правилно облекчаване представляваше голям интерес. Обърна се внимание и на най-важните микроелементи и витамини, приемани от храната. Поговорихме и за правилното поддържане на хигиената на бебешката уста при кърмене и захранване, както и за първата среща с пасти и води за уста.

Венците не бяха подминати. Радева pазясни някои неща за силантите и необходимостта им при деца и възрастни. Проведоха се разговори за лазерната терапия на кариес и за евентуални венечни проблеми, кога и как да се прави почистване на зъбен камък при бременните. Допълнителни въпроси към гост-лектора се зададоха в предвиденото време за дискусия.

Връчихме няколко сертификата и проведохме томбола с награди.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber