Online School
Регистрирани потребители: 22265
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Групи за обмяна на опит, София, 20.10.2017 г.

Инициативата „Групи за обмяна на опит“ е събитие, което се организира от Deteto.info и списание „Майчинство“. На тези срещи веднъж месечно се събират, за да обменят опит, родители и специалисти от различни области.

Октомврийското събиране беше посветено на психо-емоционалното развитите на детето чрез движенията му. Но преди да се пристъпи към нея, Грета Маринова, брандмениджър на Бочко, даде практични съвети за продукти, свързани с цялостната грижа за кожата на бебето.

Гост-лектори на основната част бяха Ваня Дункова, психомоторен водещ в „Психомоторика за всички деца“, педагог и детски психолог в обучение, и Виолета Андреева, психомоторен аналитик в „Психомоторика за всички деца“, семеен консултант и асистент психодрама терапевт за деца и възрастни.

Редица въпроси около процеса на движението като език в ранна детска възраст и връзката му с детските емоции бяха коментирани и обсъдени. Присъстващите обмениха опит и знания за психомоторни занимания и практики за изграждане и поддържане на връзката между тяло и ум, емоции и психика.

В края на срещата се проведе томбола с награди и се раздадоха материали с полезна информация.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber