Online School
Регистрирани потребители: 22834
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Групи за обмяна на опит, София, 20.10.2017 г.

Инициативата „Групи за обмяна на опит“ е събитие, което се организира от Deteto.info и списание „Майчинство“. На тези срещи веднъж месечно се събират, за да обменят опит, родители и специалисти от различни области.

Октомврийското събиране беше посветено на психо-емоционалното развитите на детето чрез движенията му. Но преди да се пристъпи към нея, Грета Маринова, брандмениджър на Бочко, даде практични съвети за продукти, свързани с цялостната грижа за кожата на бебето.

Гост-лектори на основната част бяха Ваня Дункова, психомоторен водещ в „Психомоторика за всички деца“, педагог и детски психолог в обучение, и Виолета Андреева, психомоторен аналитик в „Психомоторика за всички деца“, семеен консултант и асистент психодрама терапевт за деца и възрастни.

Редица въпроси около процеса на движението като език в ранна детска възраст и връзката му с детските емоции бяха коментирани и обсъдени. Присъстващите обмениха опит и знания за психомоторни занимания и практики за изграждане и поддържане на връзката между тяло и ум, емоции и психика.

В края на срещата се проведе томбола с награди и се раздадоха материали с полезна информация.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber