Online School
Регистрирани потребители: 22957
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 02.11.2017 г.

Предпоследният месец от годината стартира със семинар, посветен на естественото хранене на новороденото. Още една тема допълни основната.

Във връзка със здравето на бебешкия организъм д-р Жана Тодорова, педиатър, изнесе лекция за процеса на ваксинирането на нашите любящи същества.

След нея се пристъпи към кърменето, което най-добре може да гарантира един добър пълноценен старт за живота за всяко дете. Гост-лектор бе Ася Демирева, консултант по кърмене, сертифициран към Международния борд, а освен това и представител на Mustela & Evital.

Опитът й информирано поднесе основите на естественото хранене. Процесът се обясни в детайли, което задоволи до голяма степен интереса на бъдещите майки. Лекторката разясни въпроси като как се образува коластрата, същността на майчиното мляко и правилно ли засуква новороденото. Допълнително се дадоха инструкции за изпълнение на пози за кърмене.

Също така се предоставиха съвети за правилното приложение на специализирани продукти за комфорта и нежната грижа на бебешката кожа.

По традиция в края на срещата се проведе томбола с награди, а сертификат получи всеки успешно завършил училище „Чакам бебе“.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber