Online School
Регистрирани потребители: 22834
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Групи за обмяна на опит, София, 03.11.2017 г.

Безплатните събирания за родители, които обменят опит по различни теми със специалисти, се провеждат веднъж месечно. Организатори са Deteto.info и сп. „Майчинство“.

Основната тема, предмет на засилен интерес и голям брой присъстващи родители, този път засегна детските страхове и появата на евентуална тревожност.

Семинарният ден започна с презентация, ориентирана към оралната хигиена на малките човечета. Кристина Недкова, представител на Бочко, разясни някои особености при появата на първите зъбки и как да се грижим за тях. Лекторката акцентира върху бляскавата бебешка усмивка и проблемите, с които се сблъскват родителите около грижите за нея.

В ролята на основен гост-лектор влезе детският психолог Лиляна Тръпчева, която в стегнат вид обясни природата на детските страхове и тревожността. Присъстващите научиха какви са индикациите за повишена тревожност и какви страхове може да изживеят подрастващите спрямо определена възраст. Препоръките за изпитани механизми, които да помогнат за справянето с въпросните изживявания, стимулираха увереността на родителите за успешно справяне с проблеми от подобно естество. След презентацията времето се оползотвори в задушевна дискусия, която даде възможност за множество въпроси и отговори.

В края на семинара по традиция се състоя томбола с награди.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber