Online School
Регистрирани потребители: 22265
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Пловдив, 08.11.2017 г.

Днешната среща завърши панелния цикъл на училище „Чакам бебе“, който ще стартира с нов позитивен заряд следващия път. Основната тема представляваха тревогите около грижите за бебето вкъщи, като още три я допълниха.

Занятията стартираха с Мая Валентинова, представител на AGU Baby, и представянето на няколко практични уреда в помощ на родителите.

Лектор на основната тема беше Събка Дякова Чехович, психолог. Тя разгледа психо-емоционалната подготовка за новия член на семейството. Също така обърна внимание на новата ситуация и новите отношения и отговорности на родителите. Даде съвети как да се адаптират по-лесно, поговори за някои пред- и следродилни състояния. С внимание отговори на въпросите, които се зададоха към нея.

Третата тема въведе аудиторията в света на стволовите клетки. Презентацията изнесе Бистра Ваклинова, представител на Future Health.

Последната тема рамкира процеса на ваксинация при бебетата. Важни разяснения по темата даде д-р Жанета Демирева, педиатър.

След края на лекциите по програма се връчиха сертификати на завършилите училище „Чакам бебе“ и се проведе томбола с награди сред присъстващите.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Здрави детски зъбки
Maichinstvo - abonament
GOO

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber