Online School
Регистрирани потребители: 22957
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, Стара Загора, 20.12.2017 г.

В последната среща за тази година на училище “Чакам бебе” започнахме нов цикъл на лекционния курс с първата тема за раждането. В началото на новата 2018 година ще продължим със следващите лекции от цикъла.

Допълнителната тема, представена на родителите се отнасяше до въпроса за стволовите клетки. Тя беше коментирана от Фани Михайлова, представител на Future Health.

Д-р Ина Цонева, акушер-гинеколог в МБАЛ “Стоян Киркович”, Стара Загора, пое ролята на лектор и представи основната тема - раждането. Д-р Цонева разясни някои основни моменти, като подготовката за родилния дом, етапите и протичането на самото раждане. Обърна внимание върху въпроса за оперативното и нормалното раждане, както и разясни подробности около обезболяването на процеса. Акушер-гинекологът даде някои съвети и препоръки от своята практика, както и отговори на зададените въпроси от родилките.

Срещата приключи с много настроение, празничен дух и пожелания за весело посрещане на идните светли празници. На финала се проведе и томболата.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber