Online School
Регистрирани потребители: 22957
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

Училище „Чакам бебе“, София, 21.12.2017 г.

Последната среща за тази година на училище “Чакам бебе” беше на тема първи грижи за бебето. Ще продължим цикъла на лекционния курс в началото на новата 2018-а година.

Допълнителните лекции, представени на родителите се отнасяха до въпросите за стволовите клетки и грижата за бебешката кожа.

Темата за стволовите клетки беше коментирана от Силвия Димитрова, представител на Биорегенерация. Теодора Богданова, представител на Hipp, говори за грижата за кожата на бебето.

Д-р Диана Кънчева, педиатър и имунолог, пое ролята на лектор и представи по-практически основната тема - първи грижи. Тя обърна внимание на всичко, което бъдещите майки е добре да знаят за грижата към бебето. Д-р Кънчева премина подробно през първите месеци от живота на бебето, като обясни на родителите какво да очакват и как да процедират в случай на притеснения. Тя обърна по-специално внимание на хигиената и коментира въпроса за ваксините и имунизациите. Д-р Кънчева даде някои по-специфични препоръки, както и отговори на зададените въпроси от бъдещите майки.

Срещата приключи с провеждането на томболата, придружено от много настроение, празничен дух и пожелания за весело посрещане на идните светли празници.


Галерия

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber