Online School
Регистрирани потребители: 22941
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

За нас

Deteto.info – интернет портал за РОДИТЕЛИ

Електронният вариант www.deteto.info стартира октомври 2005 г. Ежедневно търпи промени - добавя се или изменя информацията. Първоначалната цел на сайта е да допълва и разширява информацията от печатните издания ИНФО ГАЙД за РОДИТЕЛИ и списание Майчинство, новостите да се предлагат на публиката своевременно. В последствие www.deteto.info се превърна в инфо-портал с редовни посетители. РОДИТЕЛИТЕ са редовни читатели на актуалната информация, в това число статиите на различна тематика.
Постоянно текат конкурси с награди, осигурени от нашите приятели и партньори. Всяка седмица се изпраща на посетителите в сайта, попълнили регистрационната форма, бюлетин с новостите, които сме публикували.

ИНФО ГАЙД за РОДИТЕЛИ

http://infoguide.deteto.info/

Първото българско безплатно списание за родители. Вече 10 години сме верен партньор на родителите в отглеждането и възпитанието на децата. На страниците на списанието място откриват както авторски статии, свързани с развитието на децата и трудната задача да бъдеш добър родител, така и богата справочна част, в която публикуваме ежемесечно актуализираща се информация за различни услуги и продукти за деца. Политика на изданието е да откликва на нуждите на родителите и да интерпретира темите, които ги вълнуват. За да бъдем в тесен контакт с аудиторията си и да вършим работата си по-добре, организираме различни инициативи, в които осъществяваме директна връзка и се доближаваме до нашите читатели – родителите. 
Преминахме първите седем години и решително навлизаме в следващия етап, който с ваша помощ се надяваме да бъде по-добър и успешен.

списание Майчинство

http://maichinstvo.deteto.info/

Безплатно, месечно списание за бременни жени и настоящи майки на бебета до 3 годинки. В списанието можете да намерите полезни статии за предизвикателствата на майчинството - съвети от специалисти, интересни и иновативни методи за отглеждане и възпитание на най-малките, както и справочна част с координати на училища за родители, медицински центрове, родилни домове, магазини и др.

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber