Online School
Регистрирани потребители: 22803
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

Facebook
 

За нас

Deteto.info – интернет портал за РОДИТЕЛИ

Електронният вариант www.deteto.info стартира октомври 2005 г. Ежедневно търпи промени - добавя се или изменя информацията. Първоначалната цел на сайта е да допълва и разширява информацията от печатните издания ИНФО ГАЙД за РОДИТЕЛИ и списание Майчинство, новостите да се предлагат на публиката своевременно. В последствие www.deteto.info се превърна в инфо-портал с редовни посетители. РОДИТЕЛИТЕ са редовни читатели на актуалната информация, в това число статиите на различна тематика.
Постоянно текат конкурси с награди, осигурени от нашите приятели и партньори. Всяка седмица се изпраща на посетителите в сайта, попълнили регистрационната форма, бюлетин с новостите, които сме публикували.

ИНФО ГАЙД за РОДИТЕЛИ

http://infoguide.deteto.info/

Първото българско безплатно списание за родители. Вече 10 години сме верен партньор на родителите в отглеждането и възпитанието на децата. На страниците на списанието място откриват както авторски статии, свързани с развитието на децата и трудната задача да бъдеш добър родител, така и богата справочна част, в която публикуваме ежемесечно актуализираща се информация за различни услуги и продукти за деца. Политика на изданието е да откликва на нуждите на родителите и да интерпретира темите, които ги вълнуват. За да бъдем в тесен контакт с аудиторията си и да вършим работата си по-добре, организираме различни инициативи, в които осъществяваме директна връзка и се доближаваме до нашите читатели – родителите. 
Преминахме първите седем години и решително навлизаме в следващия етап, който с ваша помощ се надяваме да бъде по-добър и успешен.

списание Майчинство

http://maichinstvo.deteto.info/

Безплатно, месечно списание за бременни жени и настоящи майки на бебета до 3 годинки. В списанието можете да намерите полезни статии за предизвикателствата на майчинството - съвети от специалисти, интересни и иновативни методи за отглеждане и възпитание на най-малките, както и справочна част с координати на училища за родители, медицински центрове, родилни домове, магазини и др.

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Myki 10
DEVIN

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber