Online school
Регистрирани потребители: 23202
DETETO.info
Вход
Регистрирай се!   Забравена парола?
Търси
DETETO.info
Бременност Бебето от 0 до 12 месеца Детето от 1 до 3 години

Полезна информация

Инициативи

Конкурси

BABE - Dr Kaji
Mr_Rix_1_blue_200x200
Facebook
Youtube
Instagram
 

Училище за РОДИТЕЛИ


С регистрацията на Вашите координати (термин или дата на раждане и e-mail) Вие заявявате получаването на статии и полезни материали за развитието на Вашето дете, преди и след раждането му, както и до навършването му на 7-годишна възраст. Материалите, които изпращаме са консултирани от специалисти в съответната област и са свързани с точната възраст на детето.

Име и фамилия * :
Телефон * :
E-mail * :
Град, квартал * :
Добавете град :
Брой деца :
Дата на термина / дата на раждане на 1-во дете :
Изберете семинар :
Изберете дати :


  Заяви


Вие предоставяте своите лични данни на ТАКТ ООД с идентификационен номер 0052430 в регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри.

Уведомяваме Ви, че като ни предоставите личните си данни, получавате нашата гаранция, съгласно Закона за защита на личните данни по отношение на защитата, обработването и свободното движение на личните Ви данни и по-специално следните права: правото на информираност, правото на достъп до личните Ви данни, правото да променяте личните си данни, правото да изискате заличаване на личните Ви данни, правото да не бъдат подлагани на лични решения, правото да се обърнете към съда. Вашите лични данни няма да бъдат продавани или разкривани на никого извън ТАКТ ООД с изключение на физическите лица или агенции, които обработват тези данни от името на ТАКТ ООД в съответствие с приложимото законодателство.

ТАКТ ООД ще вземе всички необходими мерки, за да осигури защитата и сигурността на Вашата лична информация, за да не се допусне нейното загубване, злоупотреба, неоторизирано предоставяне или разпространение.

Информацията Ви няма да бъде разпространявана извън компанията на ТАКТ ООД, с изключение на упълномощени от ТАКТ ООД лица или агенции, които използват, обработват или събират данни за / от ТАКТ ООД, според изискванията на Закона за Защита на Личните Данни. Ако имате въпроси, отнасящи се до нашата политика за съхранение на личните данни, моля да се свържете с нас на адрес: гр. София 1164, ул. Кричим 82, тел. 02/ 962 46 98, office@deteto.info.

 
infoguide
Архивни броеве
maichinstvo
Архивни броеве
Siafen

ТОП Видео

Всички

Училище за РОДИТЕЛИ

Добави Изтрий

Анкета

Имаше ли Вашето бебе крусти?

Гласувай Резултати
      WebDesignBG   
Следвайте Списание Майчинство във Viber